Chateaubriand

It's a maexotic world ...


Lieber Lukas,

ich kann Dir leider nicht zustimmen. Es war jede Sekunde der Zubereitungszeit wert und ganz sicher keine Zeitverschwendung :-)

Chateaubriand, Prinzessbohnen in Butter geschwenkt, Schloss-Kartoffeln (junge Kartoffeln, halb gegart und dann ausgebraten), frische Tomaten. Wer mag, nimmt etwas Kräuterbutter dazu.

Als zusätzliche Gaumenfreude mundet ein netter Rotwein.




Comments

    • Posted byLukas
    • on
    HAHAHAHA!!! Sieht echt lecker aus!
    Reply
    • Posted byadriaan
    • on
    Hi markus,
    are you the markus that used to attend bitnet relay parties?
    Actually I am looking for pictures of the BRP in Nijmegen 1989.. the second one, I think... if they exist..well..first see if this is the right maex :-)
    adriaan (qwerty at bitnet relay from 1985 on)
    Reply

Add Comment

Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA